Adresa: BUCURESTI, Str. Popa Soare nr.7 


Telefon: 0721 077 600; 021 320 33 14
e-mail: eatmystictree@gmail.com
Tel. comenzi si rezervari:
0721 077 600 | 021 320 33 14
preturi tentante la:
MENIURILE ZILEI 
de Luni pana Vineri
intre orele: 11.00 - 18.00
Take Away Discount: 10 %
(ridicare personala)
pentru toate preparatele din meniu
intre orele 11.00 - 21.30
CLICK si SAVUREAZA !
PROGRAM NOU:
Duminica - Luni: 11.00 - 18.00
Vineri, Sambata: 11.00 - 22.00
Carne de pasare

Paprikas de pui si galuscute din faina

Ostropel de pui cu Piure de cartofi
Snitele de pui in pesmet cu Piure de cartofi
Tocanita ardeleneasca de pui cu cartofi
Piept de pui cu sos de smantana si marar cu Cartofi natur

Chiftelute in sos de rosii aromat cu Piure de cartofi
Pilaf de orez cu pulpe de pui (dezosate) -  la cuptor
Ficatei cu ciuperci si smantana cu Piure de cartofi
Terina din carne de pui cu Mazare sote
Pulpe de pui cu usturoi la ceaun cu Mamaliguta
Clatite umplute cu pui si legume | Salsa de rosii

Carne de porc


Tocanita ungureasca de cartofi cu ciolan afumat si cimbru
Gulyas unguresc
Varza calita cu ciolan afumat - la cuptor
Rulouri din pulpa de porc umplute cu varza murata si chimen
Sarmalute in foi de varza murata - (1 por.= 4 buc.)
Musaca greceasca (cu cartofi, vinete, dovlecei, rosii)
Snitele din file de porc in pesmet cu Piure de cartofi
lahnie de fasole cu carnaciori afumati
Escalop din pulpa de porc cu ciuperci si vin rosu
Tochitura moldoveneasca cu Mamaliguta
Pulpa de porc la cuptor cu sos de legume
Vegetariene

Cartofi taranesti cu ceapa si paprika
Piure de cartofi cu unt si lapte
Cartofi umpluti cu branza la cuptor si Sos de smantana

Chiftelute din cartofi si legume si Sos Tzatziki
Cartofi frantuzesti - gratinati cu branzeturi la cuptor
Legume proaspete la wok
Noodles cu legume si sosuri asiatice
Mancarica de fasole pastai cu usturoi
Sote de mazare cu marar
Sote de morcovi cu smantana si usturoi
Souffle de conopida cu branzeturi
Tocanita de ciuperci proaspete cu cimbru si vin alb
Ghiveci de legume
(morcovi, ardei, dovlecel, fasole, cartofi, orez)
Dovlecei umpluti cu cous-cous si Sos de smantana
Souffle de spanac si branzeturi
Varza calita cu rosii - la cuptor
lahnie de fasole
Fasole batuta
Pilaf de orez cu ciuperci proaspete
Bulz ciobanesc -
galuste din mamaliguta cu branza de burduf
Chiftelute de naut si Sos de rosii cu busuioc
Chiftelute de varza cu chimen
FEL PRINCIPAL: 1 por. = 300 gr.
46 lei (4 por.) | 69 lei (6 por.) | 88 lei (8 por.)
FEL PRINCIPAL: 1 por. = 250 gr.
28 lei (4 por.) | 42 lei (6 por.) | 56 lei (8 por.)