Adresa: BUCURESTI, Str. Popa Soare nr.7 
* Take Away Discount: 10%
( ridicare personala ):
zilnic, intre orele 11.00-23.00
pentru toate produsele din meniu
*
Telefon rezervari si comenzi:
0721 077 600
021 320 3314
 




CLICK pentru MENIUL COMPLET
Telefon: 0721 077 600; 021 320 33 14
e-mail: eatmystictree@gmail.com

ALEGERI POFTICIOASE!
de Luni pana Vineri

intre orele 11.00 - 16.00
Carne de pasare

Paprikas de pui si galuscute din faina

Ostropel de pui cu Piure de cartofi
Snitele de pui in pesmet cu Piure de cartofi
Tocanita ardeleneasca de pui cu cartofi
Piept de pui cu sos de smantana si marar cu Cartofi natur

Chiftelute in sos de rosii aromat cu Piure de cartofi
Pilaf de orez cu pulpe de pui (dezosate) -  la cuptor
Ficatei cu ciuperci si smantana cu Piure de cartofi
Terina din carne de pui cu Mazare sote
Pulpe de pui cu usturoi la ceaun cu Mamaliguta
Clatite umplute cu pui si legume gratinate la cuptor

Carne de porc


Tocanita ungureasca de cartofi cu ciolan afumat si cimbru
Gulyas unguresc
Varza calita cu ciolan afumat - la cuptor
Rulouri din carne de porc umplute cu varza murata si chimen
Sarmalute in foi de varza murata - la cuptor (1 por.= 4 buc.)
Musaca greceasca (cu cartofi, vinete, dovlecei, rosii)
Snitele din file de porc in pesmet cu Piure de cartofi
lahnie de fasole cu carnaciori afumati
Escalop cu ciuperci
Tochitura moldoveneasca cu Mamaliguta
Pulpa de porc la cuptor in sos de vin
Vegetariene

Cartofi taranesti cu ceapa si paprika
Piure de cartofi cu unt si lapte
Crochete din cartofi cu cascaval si Sos de smantana
Cartofi umpluti cu branza la cuptor si Sos de smantana

Chiftelute din cartofi si usturoi si Sos de iaurt
Cartofi frantuzesti - gratinati cu branzeturi
Legume proaspete la wok
Noodles cu legume si sosuri asiatice
Mancarica de fasole pastai cu usturoi
Sote de mazare cu marar
Sote de morcovi cu smantana si usturoi
Conopida cu branzeturi gratinata la cuptor
Tocanita de ciuperci (
champignon) cu cimbru si vin
Ghiveci de legume
(morcovi, ardei, dovlecel, fasole, cartofi, orez)
Dovlecei umpluti cu cous-cous si Sos de smantana
Souffle din spanac si branza
Varza calita cu rosii - la cuptor
lahnie de fasole
Fasole batuta
Pilaf de orez cu ciuperci proaspete
Bulz ciobanesc -
galuste din mamaliguta cu branza - la cuptor
Chiftelute de naut si Sos de rosii cu busuioc
Chiftelute de varza cu chimen
FEL PRINCIPAL: 1 por. = 300 gr.
46 lei (4 por.) | 69 lei (6 por.) | 88 lei (8 por.)
FEL PRINCIPAL: 1 por. = 250 gr.
28 lei (4 por.) | 42 lei (6 por.) | 56 lei (8 por.)