Adresa: BUCURESTI, Str. Popa Soare nr.7 


Telefon: 0721 077 600; 021 320 33 14
e-mail: eatmystictree@gmail.com
Tel. comenzi si rezervari:
0721 077 600 | 021 320 33 14
preturi tentante la:
MENIURILE ZILEI 
de Luni pana Vineri
intre orele: 11.00 - 18.00
Take Away Discount: 10 %
(ridicare personala)
pentru toate preparatele din meniu
intre orele 11.00 - 23.00
CLICK si SAVUREAZA !
 
1. Informatii generale:
Confiden?ialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal
reprezinta una dintre preocuparile principale ale de?inatorului
acestui website, SC BISTRO CU DICHIS SRL, cu sediul īn Bucure?ti,
str. Popa Soare nr.7, īn calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea
datelor dumneavoastra cu caracter personal, īn contextul utilizarii
paginii de internet mystictree.ro („Site-ul”)
2. Categorii de date cu caracter personal prelucrate:
Daca sunte?i vizitator al Site-ului, detinatorul site-ului va prelucra
datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furniza?i īn
mod direct īn contextul utilizarii Site-ului, cum ar fi datele pe care le
furniza?i īn cadrul sec?iunii de contact / comentarii, īn masura īn care
ne contacta?i īn acest fel.
3. Scopul si temeiul prelucrarii:
Daca sunte?i vizitator al Site-ului, de?inatorul website-ului
prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
a)pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin
intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de
comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de
de?inatorul website-ului, prin intermediul Site-ului.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest
scop are la baza consim?amāntul dumneavoastra, daca
alege?i sa-l furniza?i.
Va pute?i exprima consim?amāntul pentru prelucrarea datelor īn
acest scop prin completarea ?i bifarea casu?ei corespunzatoare din
formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru
dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale
pute?i folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continānd
comunicari comerciale.
Furnizarea datelor dumneavoastra īn acest scop este voluntara.
Refuzul furnizarii consim?amāntului pentru prelucrarea datelor
dumneavoastra īn acest scop nu va avea urmari negative pentru
dumneavoastra.
b) pentru rezolvarea plāngerilor, reclamatiilor si pentru a
monitoriza traficul ?i a īmbunatatii experien?a dumneavoastra oferita
pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest
scop are la baza interesul legitim al de?inatorului website-
ului de a asigura func?ionarea corecta a Site-ului, precum ?i
pentru a īmbunata?ii permanent experien?a vizitatorilor
Site-ului, inclusiv prin solu?ionarea diferitelor solicitarii,
īntrebari sau reclama?ii.
Furnizarea datelor dumneavoastra īn acest scop este
voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va
avea urmari negative pentru dumneavoastra.
4. Durata de timp in care va prelucram datele
Vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atāt cāt
este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare men?ionate
mai sus.
Daca va retrage?i consim?amāntul pentru prelucrarea datelor īn scop
de marketing, de?inatorul website-ului va īnceta prelucrarea datelor
dumneavoastra cu caracter personal īn acest scop, fara īnsa a
afecta prelucrarile desfa?urate de detinatorul website-ului pe baza
consim?amāntului exprimat de catre dumneavoastra īnainte de
retragerea acestuia.
5. Dezvaluirea datelor cu caracter personal:
Pentru īndeplinirea scopurilor de prelucrare, de?inatorul website-ului
poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre ter?e
persoane sau entita?i care sprijina de?inatorul website-ului īn
desfa?urarea activita?ii prin intermediul Site-ului (de exemplu:
angajatii care livreaza produsele comandate, personalul de servire,
firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autorita?ile publice
centrale/locale, īn urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:
- pentru administrarea Site-ului;
- īn situa?iile īn care aceasta comunicare ar fi necesara pentru
atribuirea de premii sau alte facilita?i persoanelor vizate, ob?inute ca
urmare a participarii lor la diverse campanii promo?ionale organizate
de catre de?inatorul website-ului prin intermediul Site-ului;
-pentru men?inerea, personalizarea ?i īmbunata?irea Site-ului ?i a
serviciilor derulate prin intermediul lui;
- pentru efectuarea analizei datelor, testarea ?i cercetarea,
monitorizarea tendin?elor de utilizare ?i activitate, dezvoltarea
caracteristicilor de siguran?a ?i autentificarea utilizatorilor;
- pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, īn
condi?iile ?i limitele prevazute de lege;
- atunci cānd dezvaluirea datelor cu caracter personal este
prevazuta de lege etc.
6. Transferul datelor cu caracter personal:
Datele cu caracter personal furnizate catre de?inatorul website-ului
pot fi transferate īn afara Romāniei, dar doar catre state din
Uniunea Europeana.
7. Drepturile de care beneficiati:
- Īn condi?iile prevazute de legisla?ia īn materia prelucrarii datelor cu
caracter personal, īn calitate de persoane vizate, beneficia?i de
urmatoarele drepturi:
- dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a ob?ine confirmarea
din partea de?inatorului website-ului cu privire la prelucrarea datelor
cu caracter personal, precum ?i detalii privind activita?ile de
prelucrare precum modalitatea īn care sunt prelucrate datele,
scopul īn care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de
destinatari ai datelor, etc;
- dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a ob?ine corectarea,
fara īntārzieri justificate, de catre de?inatorul website-ului a datelor
cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum ?i completarea
datelor incomplete;
Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la
care au fost transmise datele, cu excep?ia cazului īn care acest
lucru se dovede?te imposibil sau presupune eforturi
dispropor?ionate.
- dreptul la ?tergerea datelor, fara īntārzieri nejustificate, („dreptul
de a fi uitat”), īn cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele
motive: acestea nu mai sunt necesare pentru īndeplinirea scopurilor
pentru care au fost colectate sau prelucrate / īn cazul īn care este
retras consim?amāntul ?i nu exista niciun alt temei juridic pentru
prelucrare; / īn cazul īn care persoana vizata se opune prelucrarii ?i
nu exista motive legitime care sa prevaleze; / īn cazul īn care datele
cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;/ īn cazul īn care
datele cu caracter personal trebuie ?terse pentru respectarea unei
obliga?ii legale;/datele cu caracter personal au fost colectate īn
legatura cu oferirea de servicii ale societa?ii informa?ionale conform
dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla
operatorul.
Este posibil ca, īn urma solicitarii de ?tergere a datelor, de?inatorul
website-ului sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de
caracterul personal) ?i sa continue īn aceste condi?ii prelucrarea
pentru scopuri statistice;
-dreptul la restric?ionarea prelucrarii īn masura īn care :
persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne
permite verificarea corectitudinii datelor; / prelucrarea este ilegala,
iar persoana vizata se opune ?tergerii datelor cu caracter personal,
solicitānd īn schimb restric?ionarea utilizarii lor;/operatorul nu mai are
nevoie de datele cu caracter personal īn scopul prelucrarii, dar
persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau
apararea unui drept īn instan?a; sau / persoana vizata s-a opus
prelucrarii (altele decāt cele de marketing direct), pentru intervalul
de timp īn care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului
prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
- dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi
datele cu caracter personal īntr-o modalitate structurata, folosita īn
mod obi?nuit ?i īntr-un format u?or de citit, precum ?i (ii) dreptul ca
aceste date sa fie transmise de catre de?inatorul website-ului catre
alt operator de date, īn masura īn care sunt īndeplinite condi?iile
prevazute de lege;
- dreptul la opozi?ie - īn ceea ce prive?te activita?ile de prelucrare se
poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor
indicate mai jos; īn orice moment, din motive legate de situa?ia
particulara īn care se afla persoana vizata, ca datele care o
vizeaza sa fie prelucrate īn temeiul interesului legitim al de?inatorul
website-ului sau īn temeiul interesului public, cu excep?ia cazurilor
īn care de?inatorul website-ului poate demonstra ca are motive
legitime ?i imperioase care justifica prelucarea ?i care prevaleaza
asupra intereselor, drepturilor ?i liberta?ilor persoanelor vizate sau
ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept īn
instan?a; / īn orice moment, īn mod gratuit ?i fara nicio justificare, ca
datele care o vizeaza sa fie prelucrate īn scop de marketing direct.
-dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv
dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor
activita?i de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care
produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o
afecteaza īn mod similar īntr-o masura semnificativa;
- dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a
Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instan?elor competente,
īn masura īn care considera?i necesar.