Telefon: 0721 077 600
e-mail: eatmystictree@gmail.com
Tel. comenzi:0721 077 600
Comenzi prin :
in fiecare zi, intre orele:
10.30 - 17.30
 
1. Informatii generale:
Confiden?ialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale de?inatorului acestui website,
SC BISTRO CU DICHIS SRL, cu sediul īn Bucure?ti, str. Popa Soare nr.7, īn calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, īn contextul utilizarii paginii de internet
mystictree.ro („Site-ul”)
2. Categorii de date cu caracter personal prelucrate:
Daca sunte?i vizitator al Site-ului, detinatorul site-ului va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furniza?i īn mod direct īn contextul utilizarii Site-ului, cum ar fi datele pe care le furniza?i īn cadrul sec?iunii de contact / comentarii, īn masura īn care ne contacta?i īn acest fel.
3. Scopul si temeiul prelucrarii:
Daca sunte?i vizitator al Site-ului, de?inatorul website-ului prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
a)pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de de?inatorul website-ului, prin intermediul Site-ului.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consim?amāntul dumneavoastra, daca alege?i sa-l furniza?i.
Va pute?i exprima consim?amāntul pentru prelucrarea datelor īn acest scop prin completarea ?i bifarea casu?ei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale pute?i folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continānd comunicari comerciale.
Furnizarea datelor dumneavoastra īn acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consim?amāntului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra īn acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
b) pentru rezolvarea plāngerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul ?i a īmbunatatii experien?a dumneavoastra oferita pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al de?inatorului website-ului de a asigura func?ionarea corecta a Site-ului, precum ?i pentru a īmbunata?ii permanent experien?a vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin solu?ionarea diferitelor solicitarii, īntrebari sau reclama?ii.
Furnizarea datelor dumneavoastra īn acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
4. Durata de timp in care va prelucram datele
Vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atāt cāt este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare men?ionate mai sus.
Daca va retrage?i consim?amāntul pentru prelucrarea datelor īn scop de marketing, de?inatorul website-ului va īnceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal īn acest scop, fara īnsa a afecta prelucrarile desfa?urate de detinatorul website-ului pe baza consim?amāntului exprimat de catre dumneavoastra īnainte de retragerea acestuia.
5. Dezvaluirea datelor cu caracter personal:
Pentru īndeplinirea scopurilor de prelucrare, de?inatorul website-ului poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre ter?e persoane sau entita?i care sprijina de?inatorul website-ului īn desfa?urarea activita?ii prin intermediul Site-ului (de exemplu: angajatii care livreaza produsele comandate, personalul de servire, firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autorita?ile publice centrale/locale, īn urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:
- pentru administrarea Site-ului;
- īn situa?iile īn care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilita?i persoanelor vizate, ob?inute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promo?ionale organizate de catre de?inatorul website-ului prin intermediul Site-ului;
-pentru men?inerea, personalizarea ?i īmbunata?irea Site-ului ?i a serviciilor derulate prin intermediul lui;
- pentru efectuarea analizei datelor, testarea ?i cercetarea, monitorizarea tendin?elor de utilizare ?i activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguran?a ?i autentificarea utilizatorilor;
- pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, īn condi?iile ?i limitele prevazute de lege;
- atunci cānd dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.
6. Transferul datelor cu caracter personal:
Datele cu caracter personal furnizate catre de?inatorul website-ului pot fi transferate īn afara Romāniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.
7. Drepturile de care beneficiati:
- Īn condi?iile prevazute de legisla?ia īn materia prelucrarii datelor cu caracter personal, īn calitate de persoane vizate, beneficia?i de urmatoarele drepturi:
- dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a ob?ine confirmarea din partea de?inatorului website-ului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum ?i detalii privind activita?ile de prelucrare precum modalitatea īn care sunt prelucrate datele, scopul īn care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
- dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a ob?ine corectarea, fara īntārzieri justificate, de catre de?inatorul website-ului a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum ?i completarea datelor incomplete;
Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu excep?ia cazului īn care acest lucru se dovede?te imposibil sau presupune eforturi dispropor?ionate.
- dreptul la ?tergerea datelor, fara īntārzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), īn cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru īndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate / īn cazul īn care este retras consim?amāntul ?i nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; / īn cazul īn care persoana vizata se opune prelucrarii ?i nu exista motive legitime care sa prevaleze; / īn cazul īn care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;/ īn cazul īn care datele cu caracter personal trebuie ?terse pentru respectarea unei obliga?ii legale;/datele cu caracter personal au fost colectate īn legatura cu oferirea de servicii ale societa?ii informa?ionale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.
Este posibil ca, īn urma solicitarii de ?tergere a datelor, de?inatorul website-ului sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) ?i sa continue īn aceste condi?ii prelucrarea pentru scopuri statistice;
-dreptul la restric?ionarea prelucrarii īn masura īn care :
persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor; / prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune ?tergerii datelor cu caracter personal, solicitānd īn schimb restric?ionarea utilizarii lor;/operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal īn scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept īn instan?a; sau / persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decāt cele de marketing direct), pentru intervalul de timp īn care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
- dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal īntr-o modalitate structurata, folosita īn mod obi?nuit ?i īntr-un format u?or de citit, precum ?i (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre de?inatorul website-ului catre alt operator de date, īn masura īn care sunt īndeplinite condi?iile prevazute de lege;
- dreptul la opozi?ie - īn ceea ce prive?te activita?ile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos; īn orice moment, din motive legate de situa?ia particulara īn care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate īn temeiul interesului legitim al de?inatorul website-ului sau īn temeiul interesului public, cu excep?ia cazurilor īn care de?inatorul website-ului poate demonstra ca are motive legitime ?i imperioase care justifica prelucarea ?i care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor ?i liberta?ilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept īn instan?a; / īn orice moment, īn mod gratuit ?i fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate īn scop de marketing direct.
-dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activita?i de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza īn mod similar īntr-o masura semnificativa;
- dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instan?elor competente, īn masura īn care considera?i necesar.